March 15, 2011

new brother!


SHEIKH MUHAMMAD ADIB FAHMI
9 JANUARI 2011

p/s;cepatcepat la besar!
buat comel je tahu~

March 14, 2011

List to do~

ASSALAMUALAIKUM.

hmm.tu je la intro yg selaluny digunakan.dah tu,nk guna ape lg.kita sbg umat islam msti la mggunakan cr islam utk bertegur sapa dgn org lain kan.nanti aku guna la plak BONJOUR ke.wah,sayang rindunya BAHASA PERANCIS!  rindu nak belajar dgn MADAME HUSNA RAHMAT!!haha.kalau madam bace ap yg sy tulis ni jgn uat tk caye lak.sy sriyes tau madam.hehe~ya allah.banyak ny la aku ngarut kat sini.okeh,back to the MAIN POINT.stok kerja sekolah pada mggu ni akan aku listkan.ade yg separuh siap..

  • SEJARAH - memang hebatla sejarah PK1 aku.MAKK!!rase macam tade semangat da aku lpas tgk markah tu.54%..mak ehh.kalau lower form ni da kira D da.tapi disebabkan aku da naek upper form ni,jdla gred dia C.aku ngaku mmg aku tak stadi sgt sejarah ni *bajet terer sgt tu so,satu kelas 4 JAGUH kena buat pembetulan semua soalan .abesla aku kena BRAINWASH lepas ni dgn cikgu hafsah.hee:Psekarang ni bru 16 soklan bru buat.lengun tahngan weih!sabarsabar~
  • PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH-PK1 baru ni aku dpt mrkh B.huargh!65%.tk kena uat pape correction pun tp ustazah ade bg helaian kertas soalan.tajuk dia ilmu usulul fiqh,hukum syarak,dalil2 hukum syarak dan dalil2 yg tidak disepakati.yang kedua awal tu da blajar,2 lagi tu tk lagi.maybe senang je kot soklan dye.aku dh siap buat kot.alhamulillah!
  • BIOLOGI-soalan topikal.spe nak tau bahawe aku tertinggal soklan tu kat sekolah.mmg havoc la.bio da la sng. *awat hang gi tggal na?? 
sikit je?banyak la weh.aku da la tk pekse PQS dan KIMIA lagi.tk stadi lagi tahu tk!okeylah,nak gi stadi smbil on9 *eh,boley ker. argh!wuteva la.GTG~



      March 12, 2011

      home sweet home.





      ASSALAMUALAIKUM




      alhamdulillah.tercapai jugak hasrat aku nak update blog.sriyes,time tak bukak,rse nak tulis mcm2.tp ble dah bukak tuh,blind pale otak.ok,skrang ni tgh cuti sminggu.waa,mmg hepi tp byk homewek plus folio kerjaya.

      mule2 nk cite sal f4 bru.wargh!!sek bek yg oke je.dyorg dftar 7 feb aitu.aku smbutla sorg ni name dy NURAMIRAH DAUD.lebey kurg la,sori mirah lau salah eja.hee.mirah ni bapak la segala la peramahny.naik roma2 aku ni.ish~haha..agak ramai la jugak yg dftar er,tak silap 30 n sumthing la..ramai weyh.da la batch koitorg da rmai,tmbah lg ramai.huh!gmpak la batch 0812.so,bermula la kmbali program orientasi f4.hehe.rase mcm jd budak kcik je kan.bes la jgak dgn fasi2 yg bes2.mcm2 ktorg bwat.mmg sweet memories la kan.pastu dtg plak 2nd intake.err,lg ramai la mkneny.kalau la ditolak tambah bahagi darab,batch 0812 InSTAR ni da mnjd 155..HUAAA! ramai weyh.mmg ctat sejarah la batch plg ramai.okeylah,aku da malas nk berjelaaaaaaaaaaaaa jelaaaaaaaaaaaaaaaaaa tulis.nnt smbung lak~

      salam.
       
      Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)