August 28, 2011

HOMEWORK?

SALAM,wargh banyak gila hw yang perlu dibuat timetime rayer nih.gile pale otak.JEM otak jadinya.haha.meh kawe listkan utk korang tengok betapa banyak tak banyaknya homework kawe ney..



  • PHYSICS- find by yourself
  • CHEMISTRY-latihan acids and bases
  • BIOLOGY-latihan
  • ADD MATH-hand out and review exercise DIFFERENTATION
  • MATHMODE-SPM 2007
  • SEJARAH-nota bab sepuluh
  • PSI-nota
  • PQS-nota
  • BAHASA MELAYU-nota yang diberi
  • BAHASA INGGERIS-study untuk exam
  • BAHASA ARAB TINGGI-cari maksud perkataan
  • PJK-exercise setiap hari mase rayer:)
  • PSK-muhasabah diri
boleh dikatekan semua subjek ade HW yang ditinggalkan.insyaALLAH akan aku siapkan semua terutama skali PJK tuh.badan dah nak naik kena la exercise sikit.orait,till then


SALAMUALAIK and SELMAT BERPUASA ^^,

August 21, 2011

day twenty first.

ASSALAMUALAIKUM,

heh,hari ni dah hari ke duoplohsatu da kan?sekejapnya rasa Ramadhan tahun ni.DIAGNOSTIK pun makin dekat.yeahh,eh.malam tadi buat QIAMULLAIL tak?ustazah aku kate lau hari first pose hari senin,maybe malam al-qadr jatuh pada malam ke 21.hehe.okeyh,bape hari lagi nak raya.disini aku nak menyarankan agar korang seme termasuk aku buat2 la qiam neyh sebabbnya skali kite dpat,ia leboih  baik dr 1000 bulan.mane nak cari tuh dek oii.iyee,betul la ni kau ckap.

then,aku nak tanya kat korg cane nak wat blog jd cantik menawan tertarik menarik gituh?aku pun tak penah nak belaja lagi macam orang-orang yang da pro tuh kan.takpe sitinur,ko kena la study dulu kan.BLOG ni hanya la sampingan shj.ko coretkan lah semenya kat sini asalkan ko pueh aty kan.haah,betula.BLOG bukan pntg  sangat sampai nak seme prg bukak belog kau pastu kate fuyohhh(macam aku bukak belog org lain),cantiknya apelah bagai gituh.TAKPE.keep ur patient.nanty da ade mase gi la mane2 tutorial.tengoklah kat situ.macam-macam ley blajaq hang tau.okehh.till then,,


SALAM RAMADHAN:)

August 13, 2011

13 ramadhan

ASSALAMUALAIKUM.yeah,akhirnya dapat jugak tulis balik blog.ngeee~memang sebelom ni aku agak malas nak tulis.heheee.okey,tadi dalam stu lebih bru balik dr memborong abis-abisan.nak pitam rasenya dah tadi mencari tudung.cari tudung sauk tu ad dah jumpa wrnanya td plain sgt.aku nak beli tudung plain yang biasa tu kat adam farouk tp memandangkan aku pun dah lemah badan nak gi so tak jdla..round2 kat pasar borong then gi la satu tempat ni..




'mak,kak ngah bli selendang pashmina ni je la ek'..labuh je,tak macam shawl laen..mak kte 'reti ke pakai?'..'alaaa,nanti suh akak pakaikan'


huhu,first time weyh nak mencuba  shawl..alhamdulillah labuh..aku tgk org kat sana-sni sume pakai shawl tp ad gak tak menepati syaratnyy..itulah fesyen zaman sekarang.aduh,nak bebel lak kat sini..baju raye taun ni wane kuning kecoklatan,hehe.ade tak wane tu?aahhh,bantai je laa.




pastu gi pantai selamat bli barang2 asramaa.jumpa lak aliya,tegur je la dy...hehee


pastu aku balek dalm kol stu lebey..huishh,lameny la bershopping sambil berpuasa!huuhu..


okey,perut berkeroncang tp tak ley buke lagi.aku nak gi buat nota sejarah lak ni..tapi sebelum tu nak list kan sikit aku punya homework~


FIZIK-mind map
MATH MODE-latihan
PQS-nota
PSI-nota

SEJARAH-nota
BIO-latihan





p/s:doakan oral bi aku mggu depan!

WASSALAM
 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)