July 17, 2011

i'm home

salam.alhamdulillah,sampai juga aku kat rumah ni selepas beberapa minggu tak balik kan.dan pelbagai perkara yangbtelah terjadi tahu tak.okey,aku nak cite satu satu;


SUKANTARA-13 until 16 jun


aku dapat berapa mata je untuk taun ni.kalau taun lepas full la.adui,maklumla dah bertambah berat badan and tak lama dah tak bersukan memang la macam tu.rase penat terlebih-lebih rasenya.13 dan 14 uh latihan rumah sukan baru.15 dan 16 tuh la sukantara yang betul-betul punya..


KEJOHANAN OLAHRAGA TAHUNAN-20 until 26 jun


wah,ini kan acara tahunan instar tapi kali ni buat lambat sikit and aku taktau kenape.stat 20-16 dengan acara-acara terdahulu.biasalah rumah ape yang selalu mengongkernye,sejati dan murni la and kadang-kadang biru atau hijau.btw,nak tau tak yang aku masuk kawat rumah.petang-petang ade latihan kawat.tp time kawat sumpah cakap tak sriyes langsung sebab wella and kitok buat gile sokmo kan.Sabtu tu plak tacap-tacap khemah yang 'agak' lawa uh ngan ade rehearsal untuk hari kemuncak.agak seronok la.betoi ni,tak tipu.kawat formasi koitorg uh ad part kc bunga,ehem.sek bek asyraf yg kasi bunga kat aku.f3 je pon,aku tak segan mne la kan.
then,tbe la 26 jun uh,btw,it's ayon's bday.kitorg suh ckg zul bli kek and smbut kat tepi padang je.lawak la.org nga bersukan kitorg g smbut bday.ok,da result is umah biru numbe last la ape lagi.sedih tu mmg sedih tapi dah adat umah biru lemh sikit dalam bidang sukan ni.maklumla atlit pun tak ramai mane.tapi yang paling aku suka la pakaian kitorg mase kawat.hihi.ni la dpt aku curi-curi sket;


preparation at last min

letih ye lepas kawat

komander kami, ikhwan zahid

baris,baris sedia!

kiri kanan kiri.


lanun aimi and syikin

yana and kelly

bufday ayon

buat sweet lak KR and PKR

main tarik tali

alah ckg faz ni -SERAI MURNI,the winner

SERAI ABADI

ada hacks

pari-pari umah ijau

komandernya mirzam aka wak

ini kawat serai sejati

ewaah

kak ipah jadi princess uwh

ini lagi menarik,KR and PKR serai abadi

nilah gayenya serai harmoni

pirates of murni

ni PKR serai murni

ketua lanun


1 SUKAN 1 MURID 1 MALAYSIA-2 Julai

haa,yang ni best jugak.semua murid 1 malaysia kena lari sepanjang 1.5 km tapi kat skolah masing-masing.kitorg lari abes kat padang then dak laki men futsal lawan antara kelas and girls men netball.memang bes la.abes dalam tengahari gitulaa.netball yang menang ny klas 5 jaguh not 4 jaguh.haha,futsal taktau la pulak.huhu,have a look-->

ni sebelum lari

dan lagi

menunggu perlawanan

wani n aimi

4 wira

waja-ians

warghh cimaa

gila-gila pk

walawehh!

geng ragbi pompuan jaguh.haha

meh susun strategi!

EXCHANGE STUDENTS FROM AUSTRALIA-3 until 16 julai

oyeah,yang ni agak menarik.pada 2 julai ade budak dr aussie datang.kat sekolah aku 3 org.sebenarnya dyorang dtg 25 org ngan ckgny and diagih-agihkan la kat skolah sekitar pekan and kuantan.kat pekan ade 4 org je.3 kat instar 1 kat shah.dyorg ni duk ngan keluarga angkat iaitu ckg zul,ckg jama and ckg yati.huaa,besnyaa.nak kenal dyorang ni?

name dy JANELLE MONAGHAN
keluarga angkat:zulkifli ismail
mentor:ainul 'izzatti
umur:14 tahun

name:EBONY DARLOW
keluarga angkat:jama mat yunus
mentor:amirah fasya
umur:15 tahun

nama:SHANE CURRIE
keluarga angkat:norhayati mat saman
mentor:ikhmal
umur:14 tahun

nama:LEWIS MELICAN
keluarga angkat:ustaz suhaimi
mentor:unknown
umur:15 tahun

memang beslaa bersama ngan dyorg neyh.macam-macam perkara yang dyorang blajar.huhu.okeyh,malas nak cite.tggu episod khas bersama merka.haha..

HARI TERBUKA ASRAMA-8,9 10 julai

ehem,hta ni f4 yg handle.byak masalah yang kami tanggung dengan kena kutuk.dengan ade yangtak buat kerjanya..tkpelah malas nak crite perkara-perkara buruk tersebut.hmm.ade macam-macam program dianjurkan wlaupon duet banyak tak cukup.takpe,kami redha.huhu,okey...enjoy da pixx lau nak tau dy pny perjalanan hta..

bermula dengan pesta buah durian

sambil menuggu buah datang

gimme 5!

mane pakcik bawak buah ni!

dan lagi aku buat kerja

kejar pakcik tuh,haha

snap snap!

simbolik perasmian

cimaa,susun la buah tu!

wow,pertandingan antara pelajar.fatah ngan amibu menang

haaa,makan makan.

shane,makan lah!

humairah's members


ini geng siti maryam

ini pula siti sarah

peace^^,

cekgu lak berluma.tuan nik menang!yeayy

alah sir nik.

kupas ckg samsul!



makan ke janelle tu?

uk here!


wahwah,rabbit itu!

zainab.

ckg samsul menunjukkan keproannya

weyh,ni dorm aku walaupun aku tak nmpak.huhu

savvianss.

whoaah,mahalil n acab

balqis ke tu??

itu dyaa!

makanmakan

comey arh oj


ni baru hari jumaat petang.nty aku sambung yang sambungan dy la.hehe.

salam:)










0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)