August 21, 2011

day twenty first.

ASSALAMUALAIKUM,

heh,hari ni dah hari ke duoplohsatu da kan?sekejapnya rasa Ramadhan tahun ni.DIAGNOSTIK pun makin dekat.yeahh,eh.malam tadi buat QIAMULLAIL tak?ustazah aku kate lau hari first pose hari senin,maybe malam al-qadr jatuh pada malam ke 21.hehe.okeyh,bape hari lagi nak raya.disini aku nak menyarankan agar korang seme termasuk aku buat2 la qiam neyh sebabbnya skali kite dpat,ia leboih  baik dr 1000 bulan.mane nak cari tuh dek oii.iyee,betul la ni kau ckap.

then,aku nak tanya kat korg cane nak wat blog jd cantik menawan tertarik menarik gituh?aku pun tak penah nak belaja lagi macam orang-orang yang da pro tuh kan.takpe sitinur,ko kena la study dulu kan.BLOG ni hanya la sampingan shj.ko coretkan lah semenya kat sini asalkan ko pueh aty kan.haah,betula.BLOG bukan pntg  sangat sampai nak seme prg bukak belog kau pastu kate fuyohhh(macam aku bukak belog org lain),cantiknya apelah bagai gituh.TAKPE.keep ur patient.nanty da ade mase gi la mane2 tutorial.tengoklah kat situ.macam-macam ley blajaq hang tau.okehh.till then,,


SALAM RAMADHAN:)

0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)