February 9, 2013

JOM BUAT DUIT !

ASSALAMUALAIKUM.

hari ini terpikir pulak nak tutorial.muahaha,perasan je hebat.tapi takpa naa,asalkan aku dapat menolong kengkorang untuk menjana duit melalui internet.aku pun tak berapa pro sangat dalam hal ini.maklumlah duit pun ciput je dan tak pernah cashout lagi.hahhaa.

melalui internet ni banyak syarikat macam suruh promosi iklan-2 dorang.dengan itu,kalian akan mendapat duit.cewaah.ni lagi untung buat para blogger yang gempakzz dek kerana visitor blog depaorang.so,apa yang nak aku share pada hari ini ialah iklan says.my.iklan ini non-blogger/blogger ke.dua-2 bolah join.at least kita ada medium nak promote iklan tu contohnya ; twitter / facebook .


1.klik link ini ---->says.my

2.keluar macam ni kan???klik kat Join the community.




3.lengkapkan butir-2 tersebut.yang kotak merah tu.pastu klik kat create my account.



4.then,korang tengok kat situ ada banyak gambar-2 iklan kan.klik mana satu yang korang nak promote.kalau yang takde button hijau maknanya tu share macam biasa je.kalau ada plak,maknanya korang akan dapat rewards kalau ada orang lain tekan korang punya iklan tuh.ni contoh yang aku punya laa.


5.dah tekan tuh,mesti keluar lebih kurang macam ni kan??then,tekan mana satu button yang kotak merah tuh.kalau fb,tekan la kat fb tuh.akan keluar la kat fb korang.tips;tulislah ayat menarik tertarik sikit supaya orang klik.sama jugak kat button lain tuh...



















tamatlah sudah untuk iklan yang tu.nak promote yang lain??boleh.tekan je 
mana-2.nak tengok duit korang???tekan je dashboard.dia akan keluar macam ini... 



ahhaaa,tu ciput je yang aku dapat.kalau korang nak cashout,kena sampai earnings dia RM50.baru berbaloi keluarkan kan kan...kalau ringan tangan,klik lah bebanyak says.my aku kat atas tu.haha.


budak sekolah & PLKN balik,
aku duk rumah taktahu dah nak buat apa,
rindunya nak sekolah!!






6 smile (s) here :

Lunia Marcella said...

Peti surat berkataa :

Kau buat iklan apa ? Tak faham. Or kau dapat through blogger isn' it ?

ar_waniey said...

sue..x dpt pon duit..still RM 0..huhu

Siti Nur said...

ayon,kalau iklan ni.kita boleh post gna fb.macam yg byk-2 iklan kat wall aku tuh.kira kalau org klik dptlah unique visit/duit

wani;kena tengok iklan tu jugak.kalau dia tulis reard,maknanya ada lah dia bg duit depends on brapa orang klik iklan tuh..

faham ke idok??hehe

Siti Nur said...

*rewardss
typo.

❤Kamsiah❤ said...

akak daftar dgn nuff ja..:)
salam kenal

Siti Nur said...

ada jugak nuffnang tp lambat naik.mungkin follower tk ramai.hehe

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)