February 23, 2013

Fakta Anak Kedua,eh?

ada baru ni tengok semanis kurma.tajuk dia 'sudah baligh tapi belum mumayyiz'.lebih kurang macam tu lah tajuk dia kot.ni bukan tengok sangat pun,dengar je lah banyak.tiba-2 aku terdengar Ust siti bahyah kata ''biasanya anak kedua ni banyak berahsia''.hah,terkejut aku.betul lah ustazah tu kata.yelah,aku anak kedua..agak berahsia jugak la aku ni.kott..haha

dan dan je tadi tengok twitter tengah trending #FaktaAnakKedua.habis kena retweet semua.eh,takde la semua.mostly sama dengan perangai aku lah.macam mana yang lain-2 tu sama ya?hebat bukan ciptaan Allah.mesti ada chromosome tertentu yang melakukan crossing over semasa meiosis.hehe







so,apa pendapat korang (bagi anak kedua)?  mungkin anak pertama/ketiga/keempat dan seterusnya bagi fakta pasal kalian juga:)



6 smile (s) here :

afiqah husna said...

anak sulung :P

rudeheado. said...

hoyeah. anak kedua memang macam tu ;p

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Lunia Marcella said...

Fakta anak bongsu ? :3 gagaggaga

Siti Nur said...

piqah;yeah..
arra;kan2..
iyraa;thanks singgah sini
lunia;ko buat sendiri.hehe

Ainnabilahhafizul said...

Haha epic true! Anak kedua jugak :3

Done follow your blog .
http://ainnabilahhafizul.blogspot.com/

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)