December 8, 2012

ohyeaah!


assalamualaikum semua and a very good evening to everyone.bhaakk,kena berlatih speaking ler ni.ok,dah abis pekse baru nak praktis kan.nvm.first of all,sangat-2 lega pabila dah abis SPM.yeahh,dah tak jadi budak sekolah.sedih,gembira.semua bercampur baur.eh,dah lama dah tak menaip.kekok la plak.teringat zaman dulu kala.beria-2 nak online nak update blog,twitter dan bagai-2 lagi.hampeh  tol.bazir masa je kan.sekarang ni cuti lama gila.untuk yang dapat PLKN tuh tahniah.habiskan masa korang sebelum ambil result spm.


yang kat atas ni semua muka-2 dah merdeka.hepi gilaa.ada adengan nangis-2 la lepas tu.ustaz kram yang baju pink tu.guru PQS kiteorang.aih,korang acane ngan paper PQS?mesti semua hebat-2 kan jawab.ustaz suruh doakan semoga dia dapat sambung PHd.hebat kan ustaz?insyaAllah kami doakan ustaz.amin.




kenangan sebelum surau di'renovate'







semoga kami dapat membanggakan InSTAR di mata dunia.amin






 

0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)