December 11, 2012

SSKS ✿‿✿

jom makan!

Assalamualaikum.first skali nak beritahu kalian bahawa cara penulisan In Shaa Allah.ha,macam gitulah cara penulisannya. IN SHAA ALLAH.kerana apa yang selalu kita tulis dalam 1 perkataannya maksudnya lain.kita kena tulis dalam 3 perkataan yang berbeza barulah bermaksud dengan izin allah.


berbalik kepada topik asal kita iaitu SSKS.it's stand for SAYA SAYANG KAWAN SAYA.sangatlah macam gegurl.lah,memang perempuan kan.abaikan.sejak 5 tahun lagi aku dah bersekolah hinggalah tingkatan 5.macam-2 jenis kawan aku jumpa.12 tahun rupanya aku dah gi sekolah.macam sekejap je kan.tapi sekarang ni aku nak cerita pasal kawan-2 start aku form1 kat Instar.muehehe T.T


1 PERKASA

masa f1 nih aku jadi penolong ketua kelas.zaman kecik-2 dulu,engat tk?ketua kelas dia plak anas fadhil.sangatlah lawak ketika f1 dahulu.tak meced kate org.dahlah dengan home sick nya.sob-2.enough,jangan memalukan diri.harhar.

ainul 'izzatti
nafisah muzafar
zakiah jamaludin
siti liyana omar
aina nadzirah
natasha zakaria
farah aini
hidayah alias
asyikin misnan
aimi arini anis
izzati syazwani
nurul athirah
nurul arwani
fadhli azri
anas fadhil
irfan hazman
ikhmal
al-fikri raiez
hanif latif
aiman omar
syamil othman
redzuan bohary
mirzam jamari
amin samawi




2 PERKASA

aimi arini anis
rabiatul adawiyah
nurul arwani
asyikin misnan
siti liyana omar
ainul 'izzatti
aina nadzirah
farah aini
nafisah muzafar
hidayah alias
nurul athirah
zakiah jamaludin
natasha zakaria
izzati syazwani
fadhli azri 
khairi ramli
redzuan bohary
al-fikri raiez
anas fadhil
fariez adha
hisyammuddin
mirzam jamari
ammar faez
ikhmal tridi
aiman omar
amin samawi
syamil othman
irfan hazman
hanif latif

semuanya 30 orang.katanya masa ni jadi kelas elit.elitlah sangat.tak menjadi kelas british council uh.haha.kelakar.ops,kelas ni la rasanya memang terbaiklah duduk tengah dataran masa prep.fuh,MALU.takpe,jadikan kenangan:)

3 PERKASA

nursyuhada
shuhadah saliah
nur fitrah
husna amalia
aliya nabila
athirah farzillah
nazirah
asyikin ghazali
afiqah husna
nabila
salam
wafi
amirullah
ikhmal tridi
aiman omar
aizad yahya
hilmi othman
zhariq fikri
fikri fazil

aku rasa kelas ni paling gegak-gempita.haha.macam-2 perkara berlaku time f3 nih.semua ni sebagai cabaran kot untuk kteorg amek PMR.alhamdulillah 9A jgak :D
*ade sket lagi budak yang aku lupe.hmm.sori
untuk PMR 2012 ni katanya keluar keputusan 19 disember ni.betullah tu kot.didoakan semoga batch 97 mendapat keputusan yang cemerlang.amin:)

4 JAGUH

farah syahira
nursyuhada
shuhadah saliah
nafisah muzafar
nazirah
fatin amalina 
ain syafiqah
adillah
syarranur
intan
hasimah
afiqah husna
amirah hanis
zakiah
norfaratika
husna amalia
izzati zahiera
anis amira
syawalludin
khairi ramli
anas fadhil
hisyammudin
fariez adha
fauzan azwan
nazrul faiz
farezwan
aiman omar
hilmi othman

ok,upper form.dah meced kot.kot laaa.time f4 la banyak perkara yang kena handle.al-maklumlah dah BESAR kan.dengan kemasukan f4 baru lah.yang nama berwarna hijau tu semua f4 baru tapi sekarang ni takde dah istilah tu.memang la,baru masuk kot.tahun kami budak paling ramai sains agama.29 orang.selama ni tak lebih 25.


5 ABU TALHAH
raja zafran (ketua kelas)
farah syahira (penolong ketua  kelas)
fariez adha (ketua pelajar)
nursyuhada (penolong ketua pelajar)
hakim karimi (ketua badar aspura)
nooramirah daud (ketua badar aspuri)
hilmi othman (ketua aspura)
irfan hazman (KR rumah merah)
khairi ramli (KR rumah kuning)
zakiah (PKR rumah biru)
afiqah husna (PKR rumah hijau )
anas fadhil (ketua PPS)
norfaratika (penolong ketua PPS)
rabiatul adawiyah (ketua PRS)
anis amira (penolong ketua PRS)
nadia najihah
nazirah
mardiana
nurul farhana
syarranur
amirah hanis
fatin amalina
nazrul faiz
mirzam jamari
hisyammudin
syawalludin
aiman omar
fauzan azwan

lengkap.semua jawatan ade dalam kelas aku time f5.terbaik!dahlah MT-2 blake.hewww.banyak sangat masalah aku tengok yang mereka alami tapi dorang tabah je menghadapinya.tahniah kawan!dan semua wakil MT sistem rumah ade.hal-2 merit dan dimerit rumah mereka amat peka.harhar.tahun ni jugaklah kami bertungkus-lumus menggembleng tenaga bagi mempersiapkan diri untuk SPM yang baru sahaja tamat.alhamdulillah.semoga kami mendapat keputusan yang cemerlang.cepat-2 doakan kami!


sedikit peringatan










kalau rajin search la tumblr.belambak quote-2 & gambar-2 yang menarik:)



  written by,






0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)