December 9, 2011

finally -.-


yeah,baca dah tu ?
memang Allah dekat ngan kita sebenarnya.inallahmaana.kat mana-2 pun Allah sentiasa bersama kita.
jangan risau untuk membuat sesuatu yang baik dan risaulah untuk membuat perkara yang negatif.

--------------------------selingan-----------------------

ouh,finally i've finished my homework.
not all but a little bit.just literature a.k.a KOMSAS.
tepuk tangan sket *sendiri la.
tapi perlu di tacap-2kan lagi.
insyaAllah akan siap hari ni jugak.

alahai,kau baru nak siap hari ni?

orang lain dah nak habis buat homework lain dah sue.
lambat la kau.

mungkin ade yang cakap macam tu.
ouh,never mind.cakapla lagi.tak kesah la.hehe.
memang la aku ni lambat sket buat kerja.
at least,buatla jugak kan.

 untuk anda, anda, dan anda.
kalau terasa lah.nak siapkan  KOMSAS ni tak.
mestilah nak.
tapi tak tahu kat mana nak dapat sumbernya ya?
betul betul betul.
meh sini saya tolong awak walaupun awak tak nak.

cuba pergi dekat link cikgu ni.
aku tak kenal la cikgu tu sape.
tadi pergi gali cari kat google jumpa menda ni.
amek je lah kan.
sila pergi ke sini untuk kesenangan masa depan anda.


orait,GTG.
assalamualaikum :)












click yaww !

0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)