December 6, 2011

kerja sekolah ;/

assalamualaikum:)memandangkan cuti yang panjang dan budak batch 95 ni nak masuk jadi f5 tahun depan,cikgu-2 kitorang ni dengan baiknya kasi bekalan bawak balik rumah.terima kasih banyak-2 ye cikgu.bekalan tu mestilah homework kan.tak kan biskut kraker tu pulak.heee.so,nak buat list la kerja sekolah gue nih(bukan nak mintak simpati,hehe)

BAHASA MELAYU : komsas tingkatan 5
BAHASA INGGERIS : hand out
BAHASA ARAB : hand out
PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH : buat pembetulan PAT
PENDIDIKAN AL-QURAN DAN SUNNAH : nota sirah tingkatan 5
SEJARAH : nota bab 1-5 tingkatan 5
MATEMATIK MODEN : hand out
MATEMATIK TAMBAHAN : hand out
FIZIK : hand out
BIOLOGI : lengkapkan hands on
       +            KIMIA : hand out
_____________________________________
_______cukup 11 SUBJEK_________


dah tengok kan? banyak gila.tapi wat cool je.heheh.masih ade yang belum di langsaikan.takpe,nak berjaya kena la camni.banyak HW.dah nak SPM tahun depan.kena la bergerak lebih maju.tak caye la plak nak jadi calon SPM dah tahun depan.ya allah,sekejapnye masa berlalu.rasenya baru aitu amek result PMR.haha.semoga tahun depan lebih baik dari tahun ni.

lagi satu,result PAT dah sampai rumah.result menurun tapi bersyukurlah jugak kan.tengok kat ranking SBP tu,fariez yang number satu dalam batch pon dapat nombor 202 dalam SBP.dia kata budak yang dapat no1 tu sepupu dia.memang keturunan hebat ape.haha,tak kesah lah.meh tengok ranking SBP aku.

klik kalau nak lebih jelas

atas aku sket ARRA

name aku yang dikotakkan tu.715/9173.alhamdulillah:)

muahaha.nasib baik dalam top1000.bukan top10.bersyukur la weh!pertingkatkan lagi untuk SPM tahun depan.let by gone be by gone.

sekian,assalamualaikum !


0 smile (s) here :

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)