January 11, 2013

serius rindu

ASSALAMUALAIKUM :)

humm,berkobar-2 aku nak tulis entri ini.plan keluarga aku hari ni nak balik kampung,ziarah kubur tok.dah seminggu lebih dah tok meninggalkan dunia ini.tersentap jugak aku.-al-fatihah-

tetibe plak nak buat tahlil kat rumah sepupu aku kat MRSM TAR.dia ni mengajar biologi kat sekolah tu merangkap warden la kot,dah duduk rumah warden.btw,rumah warden tu besau kot berbanding ngan sekolah aku.MRSM kann..

then,dalam pukul enamlebih keluar dr rumah menuju ke destinasi.rasa macam ayah aku nak hantar balik asrama pulak.ohmyy,aku start dah.rindunya nak balik sekolah.kalau boleh,aku nak je suruh ayah aku hantar gi sekolah tu.nak jenguk-2 budak sekolah.tapi apakan daya,takkan la pulak yekk.

masa tengah dalam kereta tu,nak masuk simpang peramu,nampak la sorang ni bawak motor,pakai spek.huii,macam kenal.alohh,cikgu zizi rupanya.aku intai-2 la kat tingkap.dia tak perasan kot.teringat plak kepada subjek ADDMATH.aku ingat lagi masa f4,first-2 belajar addmath.aku macam debor gila sebabnya senior-2 semua cakap susah la.dan-2 plak lepas beberapa minggu belajar,tak silap aku tajuk function rasanya.cikgu nak buat test.pergh,terbaik.aku takpaham ape-2 ni.bantai je lah.dah habis tu mestilah dapat markah kan.dan tak silap aku dapat markah 43 atau 47 kot.belaka lain-2 semua hebat.last-2 alhamdulillah boleh carry gak ADDMATH tu.sonang jo adek oii ADDMATH ni kalau nak tahu.kuncinya adalah latihan bagi aku la.tktau la bagi bebudak lain yang superb dalam ADDMATH ni.


macam pernah buat je soalan-2 tu.kan-2?


I love MATH!



dah,tinggalkan kenagan ADDMATH tu.sambung plak.dah sampai jambatan Sg. Che Omar(pernah dengar tak?femes sungai ni.haha) memang trang tang-tang dah SEKOLAH BERASRAMA PENUH INTEGRASI TUN ABDUL RAZAK,PEKAN.ya rabb, nak gi sekolah ni balik.tolonglah!!!hee(Y).walaupun sekolah ni nampak ceruk tapi aku sayeng banget bak kata indonesians.ape lah budak-2 dorm aku tengah buat tu.kata hati,ceyh.memang aku gila rindu tahap maksimum dah ni.plan aku nak gi sekolah tak jadi-2 ni.camne erk??tengoklah nanti,aku ajak budak-2 keyel turun padang.baru gempak sket.muehehe.

dah sampai MRSM,solat maghrib then baca yaasin dengan tahlil.selesai,alhamdulillah.lagi bersyukur aku sebab dapat makanan.huu,kalau kat sekolah dulu memang kelakar la,kalau ada makanan,ada je yang menyambar nye kan.patot la aku gemok.haha.

nak balik pulak tadi,lagi sekali usha sekolah.diorang ni tengah prep ni.hmmm~~~sodeyh eden.haaa,tu lah cerita aku.nak cerita kat sini bahawasanya nanti korang yang tengah sekolah tu,akan rindu plus sedih bila dah keluar sekolah.tak caya?kita tengok nanti.

aku kangen jugak mereka-2  ni...

hari last diornag sekolah tapi bukan kami.

guru-2 muda sekalian.nampak happy ja semua. :D

ni paling cool XD


jom dengar lagu ni.bagi aku,sangat-2 best dan menambahkan semangat untuk  berjihad.sambil-2 tu doakanlah untuk saudara kita di palestin.ALLAHUAKBAR!!







2 smile (s) here :

ada hacks said...

Huwwaaa..aq pun dmam na blek weyy...hukhuk. Rindu sesgt..

sitinur said...

tau takpe.jomla kite balik.haha

 
Copyright sns-sitinur.blogspot.com :)